Honda Goldwing Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Banned
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
89 GL1500. Fuel gauge not working at all. All of the other electrical components seem to be working. I looked for a fuse to the gauge but found nothing. Ideas on where I should look next ?

Thanks for any help.
 

·
Super Moderator
Joined
·
9,997 Posts

·
Super Moderator
Joined
·
9,997 Posts
In the diagram, it references fuse #8 as the instrument panel gauges. I thought maybe that was the one, but perhaps it's not. Sorry I couldn't be more help. You might also want to check and see if there is an "in line" fuse that could be blown or if the connection to the tank is good. Good luck
 

·
Super Moderator
Joined
·
9,997 Posts
Sounds like you may need to take the sending unit/float out of the tank. Not sure how you do that. You may need a shop manual or if someone has one and can put the instructions out here for you that would help.
 

·
Administrator
Joined
·
29,004 Posts
LSC9901, Taking the float assembly out is no big deal. 2 things come to mind. Make sure you have less than 1/2 tank of fuel & the other is, think about what you may have to do to get the bike back together after taking it out. What I mean about that is I bought a new fuel pump kit that a Gentleman has put together for 1500's. I'm going on a xcountry trip & felt that my fuel pump may be causing some issues so I got his kit. Step By Step instructions, however when I was taking the old pump apart I was not saving anything & his pump is a bit different. I scanned his intructions & pics in & have attached them to this post. I had to decrease the file size to attach so I don't know if you can actually use them. If you can't shoot me your email address in a PM & I'll email them to you. Hope this helps.
 

Attachments

1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top