Honda Goldwing Forum banner

1 - 20 of 24 Posts

·
Premium Member
Joined
·
10,922 Posts
Discussion Starter #1
The first corect answer to this Quiz will receive a free copy of the Australian Road Rider ( Best Rides ).

1/ The ThornyDevil eats up to how many ants in a single Meal?
a. 300
b. 3000
c. 6000

2/ On July 15 1997, It snowed at:
a. Uluru
b. Townsville
c. Perth

3/ The Nullabor Plains is the worlds largest:
a. Treeless expanse
b. Slab of limestone
c. Dry Plain

4/ The Great Artesion Basin holds water to fill how many Olympic size swimming pools.
a. 43.5 million
b. 435 million
c. 4350 million

5/ Australia's sheep population is the world's:
a Largest
b. Second largest
c. Fourth largest

6/ How many countries have wild camel populations:
a. One
b. Two
c. Six

7/The worlds largest internal drainage system empties into:
a. The Great Lakes in the USA
b. The Caspian Sea in Central Asia
c. Lake Eyre

8/ The highest temp. recorded in Australia was :
a. Concurry in 1880
b. Marble Bar in 2003
C. Hall's Creek in 2005

9/ Australia is the world's:
a. Driest continent
b. Flatest continent
c. Oldest continent

10/ The largest desert is:
a. Sahara
b. Australia
c.Gobi

Come on give it a go.
Eric
 

·
Super Moderator
Joined
·
28,254 Posts
Eric here we go. No internet help either! You know people are cheating right now.:D

Let me know how I do.

1-B
2-C
3-A
4-A
5-B
6-A
7-C
8-A
9-A
10-A
 

·
Premium Member
Joined
·
7,208 Posts
Me next except with internet help:
1.b
2.c
3.b
4.c
5.b
6.b
7.b
8.None of the above - Correct answer Oodnadatt 123.3F 1960
9.a
10.a
 

·
Registered
Joined
·
741 Posts
Ha ha. Fair enough. I don't know the answer to any of them. Good one Eric.
 

·
Administrator
Joined
·
26,312 Posts
I'll have a lash:
1-c
2-a
3-a
4-b
5-a
6-c
7-c
8-b
9-b
10-c
Doubt I'm very close, but what the hey:D
 

·
Premium Member
Joined
·
17,175 Posts
Sorry my friend I couldn't answer that many questioins about myself without help.:eek:
 

·
Premium Member
Joined
·
7,208 Posts
I think I cracked the code: 1. A, 2. B, 3.C, 4.D, 5.E, 6.F, 7.G, 8.H, 9.I, 10.J.
The sad part is.....I really do believe you can JUSTIFY every answer.:rolleyes:
 

·
Premium Member
Joined
·
10,922 Posts
Discussion Starter #10
So far the results are:
Fossil 96 (6)
Efinref (5)
Budoka (3)
Chopin 114 (0)
At the end of today the most correct answer will win. The winner will be sent a Australian Road Riders Best Rides. And I will put the answers up for you to see. The Quiz was not taken from the internet. Have fun and have a go.Come on Larry and Lee you are letting yourself down. Have a go. Eric
 

·
Premium Member
Joined
·
10,922 Posts
Discussion Starter #11
The hottest day recorded was 127f. Eric
 

·
Premium Member
Joined
·
17,175 Posts
The first corect answer to this Quiz will receive a free copy of the Australian Road Rider ( Best Rides ).

1/ The ThornyDevil eats up to how many ants in a single Meal?
a. 300
b. 3000*
c. 6000

2/ On July 15 1997, It snowed at:
a. Uluru*
b. Townsville
c. Perth

3/ The Nullabor Plains is the worlds largest:
a. Treeless expanse
b. Slab of limestone
c. Dry Plain*

4/ The Great Artesion Basin holds water to fill how many Olympic size swimming pools.
a. 43.5 million
b. 435 million
c. 4350 million

5/ Australia's sheep population is the world's:
a Largest
b. Second largest
c. Fourth largest

6/ How many countries have wild camel populations:
a. One
b. Two
c. Six

7/The worlds largest internal drainage system empties into:
a. The Great Lakes in the USA
b. The Caspian Sea in Central Asia
c. Lake Eyre

8/ The highest temp. recorded in Australia was :
a. Concurry in 1880
b. Marble Bar in 2003
C. Hall's Creek in 2005

9/ Australia is the world's:
a. Driest continent
b. Flatest continent
c. Oldest continent

10/ The largest desert is:
a. Sahara
b. Australia
c.Gobi

Come on give it a go.
Eric

This should be interesting.
 

·
Super Moderator
Joined
·
7,636 Posts
The first corect answer to this Quiz will receive a free copy of the Australian Road Rider ( Best Rides ).

1/ The ThornyDevil eats up to how many ants in a single Meal?
a. 300
b. 3000
c. 6000

2/ On July 15 1997, It snowed at:
a. Uluru
b. Townsville
c. Perth

3/ The Nullabor Plains is the worlds largest:
a. Treeless expanse
b. Slab of limestone
c. Dry Plain

4/ The Great Artesion Basin holds water to fill how many Olympic size swimming pools.
a. 43.5 million
b. 435 million
c. 4350 million

5/ Australia's sheep population is the world's:
a Largest
b. Second largest
c. Fourth largest

6/ How many countries have wild camel populations:
a. One
b. Two
c. Six

7/The worlds largest internal drainage system empties into:
a. The Great Lakes in the USA
b. The Caspian Sea in Central Asia
c. Lake Eyre

8/ The highest temp. recorded in Australia was :
a. Concurry in 1880
b. Marble Bar in 2003
C. Hall's Creek in 2005

9/ Australia is the world's:
a. Driest continent
b. Flatest continent
c. Oldest continent

10/ The largest desert is:
a. Sahara
b. Australia
c.Gobi

Come on give it a go.
Eric
I used the test above and highlighted the answers in red.
 

·
Banned
Joined
·
3,211 Posts
The first corect answer to this Quiz will receive a free copy of the Australian Road Rider ( Best Rides ).

1/ The ThornyDevil eats up to how many ants in a single Meal?
a. 300
b. 3000
c. 6000

2/ On July 15 1997, It snowed at:
a. Uluru
b. Townsville
c. Perth

3/ The Nullabor Plains is the worlds largest:
a. Treeless expanse
b. Slab of limestone
c. Dry Plain

4/ The Great Artesion Basin holds water to fill how many Olympic size swimming pools.
a. 43.5 million
b. 435 million
c. 4350 million

5/ Australia's sheep population is the world's:
a Largest
b. Second largest
c. Fourth largest

6/ How many countries have wild camel populations:
a. One
b. Two
c. Six

7/The worlds largest internal drainage system empties into:
a. The Great Lakes in the USA
b. The Caspian Sea in Central Asia
c. Lake Eyre

8/ The highest temp. recorded in Australia was :
a. Concurry in 1880
b. Marble Bar in 2003
C. Hall's Creek in 2005

9/ Australia is the world's:
a. Driest continent
b. Flatest continent
c. Oldest continent

10/ The largest desert is:
a. Sahara
b. Australia
c.Gobi

Come on give it a go.
Eric
Here are my guesses.
 

·
Premium Member
Joined
·
10,922 Posts
Discussion Starter #15
Ron (4)
Trike Lady (3.5)
Larry (1.5)
The .5 is because there is one trick question. Thanks for having a go. Eric
 

·
Registered
Joined
·
103 Posts
Great attempts everyone. I'm glad I don't have to do a citizenship quiz off the top of my head Eric.
Happy Australia Day
 

·
Premium Member
Joined
·
10,922 Posts
Discussion Starter #17
Firstly thankyou to those that had a go. And just to show that this Aussie didn't get them all right either. I missed out on 7 & 8. So I declare Bill the winner. I will get it in the post next week for you.
1/ B
2/ A
3/ B
4/ C
5/ B
6/ A
7/ C
8/ A
9/ B & C
10/ A

Some explaining to a couple of questions.
Question 5/ Who would beleive it but China has more sheep than Australia.
Question 6/ Australia is the only country with wild camels population.
Question 8/ This one would have been hard for you guys in that. You may have being thinking do these place's even exist. Well at 127f in 1889 at Cloncurry
Question 9/ Thiis is the trick question, just in case you thought it wasn't hard enough. Both B & C are correct. Australia is both the flatest and the oldest continent.
I hope you had a bit of fun with it.
Eric
 

·
Premium Member
Joined
·
10,922 Posts
Discussion Starter #18
Great attempts everyone. I'm glad I don't have to do a citizenship quiz off the top of my head Eric.
Happy Australia Day
I was happy that you didn't have a go Bob. You may have had an unfair advantage on my USA mates on this Quiz. Good to see you on here. Eric
 

·
Super Moderator
Joined
·
28,254 Posts
So I declare Bill the winner. I will get it in the post next week for you.
That was short time period for a quiz Eric. Hey since I'm on a winning streak I think I'll go buy that once a year Lottery Ticket.:D

Some explaining to a couple of questions.
Question 5/ Who would beleive it but China has more sheep than Australia. Good thing you didn't ask what country or I'd had 5.
Question 6/ Australia is the only country with wild camels population. This one was just a guess.
Question 8/ This one would have been hard for you guys in that. You may have being thinking do these place's even exist. Well at 127f in 1889 at Cloncurry Again just a guess I went with the year thing.
Question 9/ Thiis is the trick question, just in case you thought it wasn't hard enough. Both B & C are correct. Australia is both the flatest and the oldest continent. DOH! That one I had 2 shots at & got it wrong. "He chose poorly" ~ Knight Templar
I hope you had a bit of fun with it.
Fun it was Eric you may have started something here.:D
 

·
Premium Member
Joined
·
10,922 Posts
Discussion Starter #20
I didn't want to drag it out too long because people like to see what the answers are. You were very good at it considering it was about Australia. I would have had a red face if any of the question were not correct and there for a minute I thought question 8 may have been wrong. But I checked it and it was ok. I didn't do much better than you did. I got two wrong. Eric
 
1 - 20 of 24 Posts
Top