Honda Goldwing Forum banner

1 - 20 of 40 Posts

·
Premium Member
Joined
·
10,922 Posts
Discussion Starter #1
In the spirit of a little bit of fun I take no responsibility for any incorrect information in this Quiz. The prize is an Australian map.

1/ In which cave was a stage built in:
(a) Naracourt Cave
(b) Abercombie Cave
(c) Tumum Cave

2/ A Billabong is a:
(a) Small Lake
(b) Swamp
(c) Lagoon

3/Having a blue is:
(a) Getting booked by the police
(b) An Arugument
(c) An Australian Drink

4/ A Dropbear is:
(a) Australian Marsupial
(b) Extinct Carnivorous Koalas
(c) Austarlian Myth

5/ Yoe is another word for:
(a) Ewe
(b) Ram
(c) Wether

6/ Which President of the USA lived in Western Australia
(a) Calvin Coolidge
(b) Harry Truman
(c) Franklin Roosevelt

7/ The remotest city
(a) Tristan da Cunha
(b) Perth
(c) Auckland

8/ First Australian Car:
(a) Holden FX
(b) Holden 215/48
(c) Tarrant

9/ Largest rock in the world
(a) Uluru
(b) Mt Augustus
(c) Mt Everest

10/ When refering to the "Top End" It is refering to the top of Queenland
(a) True
(b) False

Come on give it a go. I will give the answers on your Sunday Night, so those that didn't give it a try now is your chance. Eric
 

·
Super Moderator
Joined
·
28,254 Posts
Alrighty then.

1-C
2-A
3-C
4-C
5-B
6-A
7-A
8-C
9-A
10-B

Oh boy on this one. Don't even tell me until Sunday evening Mate.
 

·
Premium Member
Joined
·
629 Posts
Ok I want in on this one.....I messed up and did not do the first one......So here goes......

1-C
2-A
3-C
4-A
5-B
6-A
7-A
8-A
9-B
10-A
 

·
Administrator
Joined
·
26,312 Posts
In the spirit of a little bit of fun I take no responsibility for any incorrect information in this Quiz. The prize is an Australian map.

1/ In which cave was a stage built in:
(a) Naracourt Cave
(b) Abercombie Cave
(c) Tumum Cave

2/ A Billabong is a:
(a) Small Lake
(b) Swamp
(c) Lagoon

3/Having a blue is:
(a) Getting booked by the police
(b) An Arugument
(c) An Australian Drink

4/ A Dropbear is:
(a) Australian Marsupial
(b) Extinct Carnivorous Koalas
(c) Austarlian Myth5/

Yoe is another word for:
(a) Ewe
(b) Ram
(c) Wether

6/ Which President of the USA lived in Western Australia
(a) Calvin Coolidge
(b) Harry Truman
(c) Franklin Roosevelt

7/ The remotest city
(a) Tristan da Cunha
(b) Perth
(c) Auckland

8/ First Australian Car:
(a) Holden FX
(b) Holden 215/48
(c) Tarrant

9/ Largest rock in the world
(a) Uluru
(b) Mt Augustus
(c) Mt Everest

10/ When refering to the "Top End" It is refering to the top of Queenland
(a) True
(b) False
Come on give it a go. I will give the answers on your Sunday Night, so those that didn't give it a try now is your chance. Eric
I'd say I hope to do better on this than last time, but I know my limitations:eek::D
 

·
Premium Member
Joined
·
7,208 Posts
I am protesting this test due to the fact that it is Culturally and Geographically Biased. I have to take a stand against this tyranny.

That and I failed the first test and I am a sore loser!
 

·
Super Moderator
Joined
·
28,254 Posts
That and I failed the first test and I am a sore loser!
Of course you are, You're a REF!:D:D:D

By the way you didn't lose you finished 2nd.

Oh but now that I think of it. " 2nd place is just the 1st Loser." ~ Dale Earnhardt
 

·
Administrator
Joined
·
26,312 Posts
So sayeth the winner!;):D
 

·
Super Moderator
Joined
·
28,254 Posts
HAHAHA, remember everyone has to be lucky at some point.
 

·
Premium Member
Joined
·
7,208 Posts
Of course you are, You're a REF!:D:D:D

By the way you didn't lose you finished 2nd.

Oh but now that I think of it. " 2nd place is just the 1st Loser." ~ Dale Earnhardt
Its more about the grade. 5 of 10......50%...F. I can't live with failure, I'm supposed to an educator:eek:. A molder of young minds:eek:
 

·
Premium Member
Joined
·
23,734 Posts
. A molder of young minds:eek:
You're mold-ing like the rest of us. Climate , geology, politically defined borders, migration , immigration, etc. It's a wonder that you can teach them anything that we can label a " fact ". I suppose the best we can do is teach them " how to think " rather than " what to think ".
 

·
Premium Member
Joined
·
10,922 Posts
Discussion Starter #11
It looks like I have made it too hard. So for that I say sorry.

Fossil 3
Bamaeagle 1
Budoka 4
 

·
Super Moderator
Joined
·
28,254 Posts
UGHH! Eric I told you I didn't want to know until Sunday night.

I am defeated, dejected & disenchanted all at the same time.

Rotten Canadians......oops ...Did I just type that out loud???:eek:
 

·
Premium Member
Joined
·
10,922 Posts
Discussion Starter #13
What are you talking about. Now you can have another go and show the one north of the border how it is done. Eric
 

·
Premium Member
Joined
·
10,922 Posts
Discussion Starter #14
The art of teaching is to imspire and challenge someone so that they want to learn. To build up and not pull down when they are wrong. You can't learn without getting something wrong. Eric
 

·
Super Moderator
Joined
·
28,254 Posts
How profound mate.

Now I feel ashamed.:(
 

·
Premium Member
Joined
·
23,734 Posts
The art of teaching is to imspire and challenge someone so that they want to learn. To build up and not pull down when they are wrong. You can't learn without getting something wrong. Eric
Heheheh, You have imspired me.
 

·
Premium Member
Joined
·
7,208 Posts
The art of teaching is to imspire and challenge someone so that they want to learn. To build up and not pull down when they are wrong. You can't learn without getting something wrong. Eric
Now...I am ready to go again;)...But don't expect me to take one of these test. These JEDI mind tricks don't work on me!!:)
 

·
Premium Member
Joined
·
10,922 Posts
Discussion Starter #18
Now...I am ready to go again;)...But don't expect me to take one of these test. These JEDI mind tricks don't work on me!!:)
Efinref, what about success:
Success is not about how many times you get knocked down, but about how many time you are willing to get up. I don't know who's quote that is, but it sounds good to me.
Look like Budoka is in the box seat. Eric
 

·
Administrator
Joined
·
26,312 Posts
Yeesh, looks like I'm in the lead by the carrot on the face of the snowman. What the heck is that about?:confused::D
 

·
Registered
Joined
·
5,107 Posts
Efinref, what about success:
Success is not about how many times you get knocked down, but about how many time you are willing to get up. I don't know who's quote that is, but it sounds good to me.
Look like Budoka is in the box seat. Eric
Vince Lombardi, Football Coach said that....:D
 
1 - 20 of 40 Posts
Top