Audio stops working - Honda Goldwing Forums
 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 09-22-2019, 03:04 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Rensselaer, NY
Posts: 59
Audio stops working

Iím having an intermittent problem with the audio on my 2013 GW trike. Occasionally, the audio will cut out whenever the bike is in gear. If I squeeze the clutch handle it comes back on. As soon as I release the clutch it goes off. If the bike is in neutral, the audio is on no matter which way the clutch handle is. This happens with both radio and aux. Sometimes everything works as it should. Has anyone else experienced this? Any ideas?
Anton4 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Goldwing Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome